Minder deprimerend nieuws.

100_1713

filoviewpictures : laat ons allen duimen voor de bewoners van deze flatgebouwen, hun toekomst hangt samen met die van ons. Duizenden verbanden zijn van mekaar afhankelijk, maar één falen in de voedselketen is belangrijker dan de aanvankelijke euforie na de eerste overwinning van de rode duivels vorige week. Bovendien, honing is heel gezond, alsook propolis, waarvoor de bijen ook tekenen dacht ik.

Berichten over de wereldgekte, niet simpel. De lezer    moet het dan ook nog zien te verwerken en er niet aan onder door gaan. Het blad  MO slaagt er in om bij bijna ieder artikel ook positieve noten te plaatsen. Iemand met weinig tijd krijgt op de hoofdpagina een bondig overzicht van de actueelste artikels.  Dank zij hun netwerk aan ngo-werkers wereldwijd, hebben ze vaak informatie uit eerste hand. Je steekt vooral veel op over de praktische levens van mensen wereldwijd of je verneemt dat de dochter van dé oorlogsstoker en dé man die het meeste aan de oorlog verdient (de ex vice-president van de US) in een vereniging zit die de oerconservatieve leer van de meest rechtste Republikeinen weer wil gaan promoten. Als men neonazi-propaganda verbiedt, mag men wat deze ultrarechtse Republikeinse 'mensen' verkondigen ookwel aan het lijstje toevoegen. Informatie over wat en over diegenen die deze wereld naar de haaien dreigen helpen, blijft nodig. Die soort info gaat verder dan de familie van de oude koningin en haar schoondochter en de schoondochter van de Nederlandse koningin, allemaal met familielinken naar fascisten.

http://www.MO.be  

Hier laat ik het bij voor vandaag, tijd om MO aan het woord te laten, of U komt tijd te kort. In 't geval U uw gading niet vindt in de honderden standpunten en filosofische perspektieven en observaties of verdereikende alternatieven  van FVz of anderen...op http://filosofischverzet2.skynetblogs.be vandaag artikels van linkse militanten die meer en meer met uiterst-rechtse knokploegen geconfronteerd worden.  Fraai vooruitzicht voor de maatschappij in die gevallen waar het om zogezegd 'deftig-rechts' studenten gaat die ooit eens advocaat of parlementair kunnen worden. Ook in andere landen luid de alarmklok. octo

http://www.MO.be

De commentaren zijn gesloten.