Concentratiepoging & 't witte blad

Afbeelding 128

Een blad vol fijne vertellingen, over leuke belevenissen, wijze spreuken , inzichten over relaties tussen mensen als permanente linken tussen wat is geweest en wat wordt, tussen leven en dood…of commentaren over wat er met de wereld fout liep of loopt…of gedichten daar allemaal over ?

Weer eens uitleggen waar het leven vandaan komt en waarnaar  het  weer teruggaat om op welke manier dezelfde of (en)een andere weg af te leggen ? 

Nog maar eens een poging om de observaties op observaties van één dag, te verbinden met alle info uit het verleden en de toekomst proberen in te schatten ?

Nog maar eens uitleggen dat het beleven zelf van het leven, meer kan doen veranderen dan om het even welk schrijven, welk een energie dat ook in het gezamelijke spirituele net inbrengt ? 

Proberen aan te voelen tot waar de lezer bereid is van mee te gaan en bij welke woorden hij afhaken zal ? 

De mooie kant van de ziel proberen vatten of ook de schaduwzijden en het waarom van hun weg naar 't lichtere proberen aanboren ? 

Kolossale opdrachten.  Te realiseren door relativeren en eenvoud, door kennis, door dagelijks een fundament te gieten.

Zal maar dag na dag zien wat er op me afkomt.  Wat zeg ik ?  Seconde na seconde.

octo

http://www.123video.nl/playvideos.asp?MovieID=314467&MemberID=6591594&Name=Octopoetry&CU=0

Commentaren

  • Hey octo, zie nu pas dat je begin januari bij mij een reaktie hebt achtergelaten. Bedankt & hopelijk was dat niet de laatste keer ;-)

De commentaren zijn gesloten.