Gevaarlijke zever die U betaalt.

De Vlaams Belang Krant 'VerGoebelst'*

Tot wat extreemrechtse methoden in tijden van zich verdiepende krisis kunnen leiden, weten we allemaal :

(*oud-minister van propaganda in jaren dertig vorige eeuw)

100_0551

De gevaarlijke zever die U financiert

Het zogezegde Vlaams Belang serveert in haar krant weer een hutsepot van waarheid en gestroomlijnde leugens voor onze brievenbussen.  Tekenend is de figuur van Jean-Pierre Coopman, volgens Casius ClayAli the ‘pussy of Flanders’. Net als in de jaren dertig het naziregime de bekendste bokser Max Schmeling gebruikte in haar propaganda, doet het Vlaams Blok dat over. Tekend voor deze tijd waarin liberale economen meer en meer de nationalisatie van banken bepleiten en de meeste sociaaldemocraten dat niet zien zitten en het VB erover zwijgt.  

Het was nog niet genoeg dat op de blog van F.DeMan,parlementslid VB  het thema rassenvermenging met een scheef oog bekeken werd, nu doen een aantal andere vedetten van het oude VBlok weer hun zegje.  Ook een aantal als de mening van Jan met de Pet opgevoerde mensen zeggen wat U en ik worden verondersteld van te denken.  Alle mogelijke, niet ter sprake komende  alternatieven voor het huidige regeren worden vermeden, de oorzaken voor de huidige malaise wordt niet in beursmiddens of bij de kloof tussen Noord en Zuid qua lonen en inkomens gelegd, nee alles is te herleiden tot ‘de Walen’,het inderdaad soms politieke geklungel en die ketterse buitenlanders.  Als vertegenwoordigers van een bepaald Vlaams patronaat gaan zij ons eens leren hoe Vlaanderen onafhankelijk kan bestaan en dan nog  mét Brussel…zo is het destijds ook, vóór het uiteenvallen ervan ,in Joegoslavië begonnen.  Wij hebben bovendien geen boodschap aan die communautaire haarklieverij die in tal van artikels uitvergroot wordt.  Verder blokeren ‘de Franstaligen’ de inenting van onze Vlaamsche meisjes tegen baarmoederhalskanker  enzomeer.

Ook wij willen een gerecht dat functioneert en dingen die mislopen moeten worden aan de kaak gesteld.  Verwacht in dat krantje ook geen lofbetuigingen voor wat wel goed werkt, de opgepakte of in het oog gehouden terroristen onlangs. Ook wij vinden dat terrorismelectuur niet mag worden verspreid, maar van ons zal je wel een veroordeling van Israël in Gaza horen, in het krantje wordt zoveel mogelijk gezwegen over het mogelijke buitenlands beleid van de fans van Amerikaans extreemrechts.  Het driests wordt men weer als men met allerlei verdraaiingen wil bewijzen dat Europa overspoeld wordt met ‘buitenlanders’, nooit de exacte cijfers voor België bijvoorbeeld.  Een bijgevoegde foto van een appartementsgebouw waarvan een stuk volledig et schotelantennes is bedekt, zodat je geen raam eer kan zien en de illusie van verkankering gewekt wordt, zegt genoeg…dit zijn fascistische methoden !   octo23/01/2009

 

Commentaren

  • gelukkig doen andere politieke partijen het niet zeker? respecteer elk hun cultuur wereldwijd, waarom dan die van het VB niet respecteren?

  • respekt moet je verdienen, dat doe je niet door goedgelovige mensen te misleiden met als enige doelstelling de almacht van de financiële wereld en ook de eigen postjes te proberen redden...door in te spelen op allerlei voorbijgestreefde tegenstellingen tussen mensen

De commentaren zijn gesloten.